Näin mukavia otsikoi arvopaperi heinäkuisen perjantain kunniaksi. Jos aamu näyttää muutenkin synkältä, niin tuon uutisen luettuaan se synkistyy entisestään. Pahin ei siis ole ohi vaan vasta edessä! Talouskriisin pahimmat sosiaaliset ja poliittiset vaikutukset ovat vielä näkemättä, varoittaa WTO. Työttömyys jatkaa kasvuaan, paine kasvaa tehdä lyhytaikaisia ja nopeita ratkaisuja, joiden seuraukset saattavat olla kohtalokkaita ja niistä aiheutuu pitkäaikaisia kustannuksia. ..

Ääh, älkää pilatko perjantaitani uhkailemalla entistä syvemmällä lamalla, entistä suuremmilla työttömyysluvuilla, entistä isommilla maksuvaikeuksilla. Eiköhän tässäkin elämän tilanteessa nyt ole ihan tarpeeksi murhetta. Voisiko sitä kieltää uutisia uutisoimasta perjantaisin yhtään mitään negatiivista. Olisi vaan iloisia sääennusteita, mukavia uutisia, ei mitään pahaa sanottavaa kenestäkään. Antakaa nyt Keva-hässäkänkin levähtää maanantaille, ja jatketaan sitten vasta.

Se voisi olla sellainen vähän niinkuin pukeutumistyylien "casual-friday", mutta se olisi happy-friday tai sunshine-firday, jolloin ei kenelläkään olisi lupa puhua mistään negatiivisesta. Ehkäpä mä suuntaan mökille, laitan kaikki mahdolliset viestimet kiinni ja avaan ne vasta maanantaina. Ja toivotan aurinkoista viikonloppua kaikille (niinkuin Ilmatieteenlaitokselta voi asian todeta Itku).